AHH ! On niiiin ihanaa tas kun kunnon motiivaation tuulahdus pääsi yllättään ! Elikkä - nyt oon päättäny että laihdun (siis varmasti laihdun) 50kg, koska haluan olla ihana,mallimainen,kaunis,kevyt jne . Miettikää nyt kuinka ihanaa on kesällä vaan olla kaikkien silmä tikku ja ihailun kohde. Ja kaikista parasta että saa itse olla tyytyväinen itseensä ! Wau ! Ei siitä kenellekkään mitä pahaa kait ole. Vaikka tiedän itse kyllä varsin hyvin etten saisi lauhdutta, kun mun sydämmellä on rytmi häiriö - ja se vaan pahentaa sitä. Mutta mitään yli laihtumisen vaaraa ei ole, kun tetää mihin tarkalleen pyrkii... :))

Ja ettäkö mitä tein tänään  ? No. Laiskottelin, ja kävin toki koulussa, siis olin koulussa koko päivän :D Ja oliha se piristävää toki katella omia kavereita ku ne on niin ilosia ja ihania. Paitsi pari ihanaa oli kylä flunssan kourissa kotona - niin ku minäkin eilen.

Ja kotona ! Ei riitä että laiskottelee koulussa ja nukkuu siellä, vaan samaa rataa piti jatkaa tietysti myös kotona -.- No ei se mitään.. Jesper kävi ja tehtiin kaikkee kiva :)) Se on niin ihana ku se saa mut aina niin kauheen onnelliseksi ja hyvälle tuulelle .

Ja mulla on taas niin hirven huono omatunto siitä, etten oo käyny lenkillä.Pakko kai jotain muuta rääkkii keksii sen takii ku porukat vartavasten kyttää etten siel käy. Pakko kai käyä salaa - vaikka se melko mahdotonta toki on. Vois tehä vatsalihaksii ja sit semmosta ja reisi mössön kiinteytystä :DD Toivottavasti pääsen vielä huippu kuntoon. (y)

MUTTA JAKSAKAA TE KUMMINKI REENATA ! <3

<3 :llä Gumgirl

1447789.jpg