Mulla menee taas hermot.. Miksi koko ajan kaikki huomauttelee laihuudestani ?! Eivätkö he todellakaan tajua että se on minun asiani - ei heihän ? En ymmärrä miksi, noin yksin kertaisen asian on oltava niin hankala ? Menen mihin tahansa saan kuulla siitä ; koulusta, sukulaisilta, kavereilta ja kavereiden kavereilta. " Heeei, voi vitsi että sä oot laihtunut ?" ja jopa pahimmalta viholliseltani " Hei Alessandra, sä oot kauheen laiha. :o älä annan ton mennä ihan hulluuksiin kumminkaan ton laihtumisen " , " Sä oot laihtunu kauheesti tosta kylkiluiden kohalta, miksi kaikkien pitää olla nykyään anorektikoita ?"Kaikki on anorektikoita koska THIN IS IN ! Ja kaikki ei oikeastaan edes ole :D  Eikä kylkiluiden kohalta edes voi laihtu ö//

Ja vähän ajan kuluttua kaikki puhuu jo siitä että nyt oon liian lihava : << "Ei se enään niin kauheen laiha oo....:o" Kattosivat sitä omaa mahaansa --. Tai no puhukaa vaan, teette musta vielä kuuluisan ! -.-

Now are you sure you want a piece of me ? 

-----------------------------

No siis juu - oli hyvä päivä, ku saatiin poika kaverin kanssa kaikki sovittua. Neki aika fyysisesti mutta aika hyvin se on sekin. Sit kumminki on silleen suhtkoht pystyny keinolla millä hyvänsä laihtumaan, MUTTA tänään pilasinn kaiken :(( Menin sömään mm. suklaapupun, sipsiä pari klp, ja sit kaikkee muuta paskaa :// Enkö mää ikinä opi ?! En näköjään.

Aina ku oon onnellinen ja sillee ni menee vähän turhan paljon tuota ruokaa suuhun. Ja se tuntuu pahalta - henkisesti & fyysisesti ; Poden pahaa omaa tuntoa, jonka seurauksena on huono itsetunto. Ja fyysesti tuntuu läskiltä, ja kauheelta kirvelyltä, ku on tottunut vähenpään ruokamäärään. Haluan oksentaa. Mutta en voi !

Huomena on punnitus päivä . Mua pelottaa ! Mitä jos oonki lihonnu takasin päin ja menettäny kaiken tämän yhden päivän mielijohteen takia ?! 51kg on niin kauhean lähellä, mutta kumminkin niin loputtoman kaukana ! Pystynkö siihen ? PYSTYN ! Jos haluan . Pystyn mihin vaan !

1405251.jpg

AHH, PERFECT WOMANS <<3